Translate

zondag 17 maart 2013

Project 52 week 11 Fondue soep deel 2

Project 52 week 11 Fondue soep deel 2

Vorige week had ik het begin van het recept van de allerlekkerste soep gegeven (kijk hier).
Nu het vervolg.
Je pakt het bakje of de pan weer uit de vriezer. Als het in een bakje zit, dan moet je het nu weer in een pan doen. Ik zeg het maar even voor de zekerheid.

De pan zet je op het vuur/gas/inductieplaat. Je laat het zo weer soep worden. Doe er water bij en nog een bouillonblokje. Er is namelijk tijdens het fonduen veel verdampt en opgenomen door het vlees en de groente die je toen hebt gegeten. Je kunt er nu nog wat vermicelli in doen (NIET TE VEEL!). Proeven. Lekker? Dan ga je het eten. Anders maak je het nog op smaak, misschien moet er nog wat water bij als het te zout is. Of een bouillonblokje als het te flauw is. Dat is meestal het geval.


En dan ga je soep eten! Eet smakelijk! Met de groeten van Karlie!


Meer weten over Karlie?

1 opmerking: